Bedste Dating-Blog 2017
Afstemning afsluttet

singlespot
31%

singlespot.dk

Singlespot er stedet, hvor du kan læse spændende artikler om, hvordan du får mest ud af livet som single. Der er et stort arkiv at dykke ned i med masser af spændende temaer.
Untitled
19%

rosendahlcoaching

Helene har gennem mange år arbejdet aktivt som coach med at hjælpe folk med selvværd, selvtillid og kommunikation. Hun står bag hjemmesiden og bloggen rosendahlcoaching.dk, og her kan du finde inspirerende historier og råd omkring, hvordan du lytter til dine grænser og får de bedste dating-oplevelser.
datingoversigt
19%

datingoversigt.dk

http://datingoversigt.dk/ giver dig et overblik over datinglivet i Danmark. Her finder du alle de bedste danske datingsider, og så kan du også få råd til, hvordan du opretter en datingprofil.
datingbloggen.dk
13%

datingbloggen.dk

På Datingbloggen kan du læse historier om dating og det svære liv som single. Her kan du få tips og råd om at finde din kommende partner fra singler med stor erfaring.
cropped-sove-klubben-e1457986318164
6%

Soveklubben

På soveklubben.dk kan man finde en partner, hvis man mangler en at sove med, og her mener vi faktisk at sove. Det er derfor langt fra en traditionel dating-side, og Jørn som er manden bag laver også indlæg, hvor man kan læse mere om konceptet og hans oplevelser generelt.
Dating sider i 2017
6%

finddatingsider.dk

Finddatingsider.dk giver dig et overblik over de bedste danske datingsider, og giver dem tilmed en bedømmelse. Alle sider er testet på baggrund af fordeling på køn, aktivitet på siden og sidens brugervenlighed.
Parvis.dk
0%

parvis.dk

På Parvis kan du læse artikler om det svære parforhold og få gratis telefonrådgivning. Har du et specifikt spørgsmål, kan du prøve at skrive til sidens brevkasse, hvor du også kan se andre spørgsmål og svar.
tinderslut.dk
0%

tinderslut.dk

Tinderslut er en blog, der beskæftiger sig med temaer som kærlighed, parforhold, dating og meget, meget mere. Læs de personlige og spændende blogindlæg, hvor der både er selvironi og grænseoverskridende detaljer.
parforhold.parterapi.dk
0%

parforhold-parterapi.dk

På Parforhold-Parterapi kan du læse om parterapi og om, hvordan du får et bedre forhold til din partner. Her kan du både læse artikler eller måske stille et spørgsmål til brevkassen.
Kontakt

Er du blogger, eller vil du gerne nominere en blog til vores award? Kontakt os på [email protected] eller på Facebook. Du kan nominere en blog, også selvom den ikke passer helt ind i temaet for den specifikke award. Vi tager alle blogs i betragtning til fremtidige blog awards!

Bedste Dating-Blog 2017

Det kan ofte være svært at finde hoved og hale i de mange datingsider på internettet. Derfor kan du på startdating.dk sammenligne forskellige datingsider og derved finde den, der passer bedst til dig og dine behov. Derudover kan du læse anmeldelser om de forskellige udbydere. Du kan også skrive din egen anmeldelse og derved dele dine oplevelser med andre.

Udover at sammenligne datingsider kan du på startdating.dk læse tips om at date. Inspirationen til vores artikler er blandt andet fundet ved at følge med i forskellige blogs. Grunden til oprettelsen af awarden Bedste Dating-Blog 2017 er at hjælpe med at promovere de bloggere, som vi beundrer.

Congratulations!

Here's your Badge.
Adjust the size of your badge
px
Copy this HTML code

Congratulations!

Here's your Certificate.
Copy this HTML code