Sammenlign alle dating sider

Sortering

Præferencer 

Ønsket alder  

Ny partner for livet? Se vores liste over dating sider - helt gratis her! 

Elkstra funktioner 

 

Dating.dk
Ekspert anmeldelser:
9.7
Single Dk
Ekspert anmeldelser:
9.5
50 Plusmatch
Ekspert anmeldelser:
9.3
40 Plus
Ekspert anmeldelser:
8.8
Senior.dk
Ekspert anmeldelser:
8.6
C-Date
Ekspert anmeldelser:
8.3
be2
Ekspert anmeldelser:
7.8
UartigChat_logo
Ekspert anmeldelser:
7.5
Victoriamilan
Ekspert anmeldelser:
7.1
lisa18
Ekspert anmeldelser:
7.0
singles50
Ekspert anmeldelser:
7.0
AcademicSingles_logo
Ekspert anmeldelser:
7.0
nextlove
Ekspert anmeldelser:
6.2
Partnermedniveau-logo
Ekspert anmeldelser:
6.2
match.com
Ekspert anmeldelser:
6.7
AdultDating24 logo
Ekspert anmeldelser:
5.0
Adult Cupidon
Ekspert anmeldelser:
5.0
TheCasualLounge_logo
Ekspert anmeldelser:
6.5
AshleyMadison
Ekspert anmeldelser:
6.5
AdultCrowd
Ekspert anmeldelser:
6.5
DatingBuddies
Ekspert anmeldelser:
6.5
Sweet&Casual
Ekspert anmeldelser:
6.5
 

Rig og smuk? Hjælper det?

Sammenligne alle netdatingsider nu

 

Date uiteten

Mænd vil have en kæreste, der ser godt ud. Kvinder går efter mænd med rigdom og magt. Den slags fordomme er stadig vidt udbredte i befolkningen, men skal vi virkelig tro på fordommene?

Lad os først se nærmere på, hvad de store internationale undersøgelser om kvinders partnerønsker egentligt afslører. De to amerikanske datingforskere Douglas Raybeck og Kris Paap har læst en masse kontaktannoncer, og her viser det sig blandt andet, at kvinder lægger vægt på ”humor”, ”intelligens”, ”ærlighed” og en ”romantisk indstilling”.

 

Men undersøgelser viser også, at alverdens kvinder godt kan lide en anden ”lille” detalje hos deres partner, som mange måske ikke bryder sig om fortælle offentligt. De kan simpelthen lide en ”god økonomi” eller med andre ord: En partner med penge!

Her vil mange danske kvinder nok stejle og påstå, at den slags hører fortiden til, dengang, hvor kvinder var afhængige af mandens indtægt. Men her på Frit-Lejde har vi lavet et lille forsøg, for at undersøge, om der stadig er hold i påstanden.

kina1love

Vi har simpelthen lavet en række næsten enslydende kontaktannoncer for at undersøge, hvilke annoncer, der fik mest succes.

Først lavede vi en annonce for en 30-årig mand, bosat i Vanløse med en halvdårlig økonomi og en læreruddannelse. Den annonce gav ikke nogen respons. Nu ændrede vi den samme annonce en anelse, så den 30-årige mand nu blev chef med en god økonomi.

Det gjorde en stor forskel! Pludselig fik den kunstigt skabte profil breve fra kvinderne, og manden fik helt klart mere succes på datingmarkedet.

Samme undersøgelse har vi lavet med en kvindelig annonce. Her ændrede vi ikke på den økonomiske status, men derimod på profilens ”vægt” og ”familie”.

 

Ligesom konklusionen med den mandlige annonce, må vi se i øjnene, at forsøget til en hvis grad bekræfter fordommene. Det viser sig nemlig, at den slanke kvinde, fik flere henvendelser end den kraftige kvinde. Her er en top 4 over, hvilke typer kvinder, der får flest henvendelser fra mændene, når det gælder online dating:

1. Slank uden børn
2. Kraftig uden børn, men vild med sex
3. Slank med børn
4. Kraftig, uden børn

 

At alle de firkantede konklusioner om mænd og kvinders lyster dog alligevel ikke holder, kan Rita Naabye, forfatter til bogen ”Med kærlig hilsen, billet mrk.nr.sex” fra 1998, konstaterer, da hun på et tidspunkt satte en annonce i avisen med følgende ordlyd:

”62-årig kvinde, tyk, ikke særlig køn, og med masser af problemer, søger en stabil, jævnaldrende ven. Jeg interesserer mig ikke ret meget for sex, men satser mere på et psykisk fællesskab. Skal det være os to, der sammen drøfter og hjælper hinanden med at løse vore problemer over en hyggelig kop aftenkaffe? Dine øvrige interesser skal du fortsat have lov at dyrke, når bare jeg slipper for at gå med til eventuelle fodbold- eller boksekampe”.

Hun fik ikke mindre end 67 svar på den annonce.

Dating for rige og smukke

Der hersker efterhånden ingen tvivl om at det kan være en jungle at date. I takt med at der er kommet flere og flere muligheder for at finde kærligheden, er der også kommet flere og flere ting man skal have styr på. Hvor der før bare var ganske almindelige datingsider, er der i dag dating sider til flere forskellige nicher, tilbøjeligheder og seksualiteter. Der er kommet dating sider på flere forskellige platforme, i hundredvis af forskellige prisklasser – og med hundredvis af forskellige afskygninger.

Én af disse afskygninger er eksempelvis dating for de rige og de smukke. Det er særligt udvalgte datingsider til dem der har lige lidt højere forventninger end alle andre. Lidt højere standarder, og dybest set dem der forventer lidt mere. Det er til dem der leder efter kærligheden i en travl og stresset hverdag – og dem der leder efter kærligheden til deres afslappende otium. Dybest set er det for alle afskygninger af mennesker, der vil lidt mere.

Derfor er det vigtigt at finde den rigtige side

For at krydre det svære valg lidt ekstra, så kommer der også det at hver dating side er unik. En af de ting der bruges flest penge på i branchen, er at udvikle og vedligeholde den perfekte, hemmelige algoritme.

Algoritmen er den maskine, der søger for at du ikke bliver ”sat sammen” med en single der er komplet modsat det du leder efter. Og jo bedre algoritmen er, jo bedre er dine matches. Lyder det indtil videre avanceret? Bare rolig. Det er langt mere avanceret end som så – og vi behøver ikke komme ind på dem alle sammen. Vi behøver faktisk ikke gå mere i dybden med dem overhovedet – for du kan være sikker på at vores ekspert team har undersøgt alle siderne grundigt og nøje. Det betyder at du ikke behøver bruge tid og kræfter på at sidde og tænke over, om denne dating side nu også er så god som beskrivelsen siger – for når du ser en dating side her på vores oversigt, så er de alle sammen testede og tjekket igennem af vores team af eksperter.

De har mange års erfaring indenfor faget, og ved hvad de skal holde øje med. De ved hvornår en dating side er god, og hvornår den finder de rigtige matches til dig. Og de bruger alle deres tricks, fif og evner til at undersøge de forskellige sider nøje og omhyggeligt, så du ikke behøver bruge tid på det. Det er din sikkerhed for at du ikke spilder tiden unødigt.

Dating til de smukke og rige

Når det kommer til dating for unge og rige – også kaldet ”elite dating” i folkemunde, så kommer det ofte med en lidt højere pris. Denne pris kan være fordi der er nogle ekstra ydelser og services forbundet med den pågældende dating side – men det er i nogle tilfælde også en simpel mekanisme, for at sørge for at holde ”fattige” udenfor. Derfor skal du være forberedt på at betale en lidt højere pris, da det ofte er en meget almindelig teknik der bliver brugt.

Når det så er sagt, så skal man også huske på at det ikke nødvendigvis behøver handle om økonomi hver gang. Langt de fleste vil nok være enige i, at det er bedre at bruge lidt flere penge på en god dating side der passer til dit behov, så du rent faktisk kan finde kærligheden, i stedet for at sidde i årevis og lede efter kærligheden steder hvor du ikke finder den.

Udover prisen kan der være masser af andre fordele og ulemper forbundet med de forskellige sider. Det kan være simple ting som eksempelvis brugervenligheden på siden, hvorvidt de har en app eller ej, om der er et ekstra lag af anonymitet – hvis det eksempelvis er en flirt du vil gemme for konen eller manden – og masser af andre ting.

Det bedste er at se sig omkring, og finde det der passer bedst til dit behov. Der kan det være en stor fordel for dig at bruge vores side her, til at danne dig et hurtigt overblik over hvad de forskellige sider tilbyder – og hvad de ikke tilbyder. Det kan betyde at du i sidste ende sparer en masse tid og besvær, i stedet for at du er nødt til at sidde i månedsvis på platforme der enten ikke kører optimalt, eller simpelthen ikke passer til den niche du søger kærligheden i.

Altid 100% legitime sider

Et – desværre – udbredt fænomen blandt dating sider er, at der nogle gange kan være tilfælde hvor man oplever en del falske profiler og scammere på de forskellige datingsider. Nogle gange er profilerne lavet af dating siden selv, for at lokke brugere til – og for at holde på brugerne – andre gange er det profiler der udgiver sig for at være nogen de ikke er – og i tredje tilfælde kan det være ondsindede snydere, der på den ene eller anden måde vil gøre dig ondt. Dette er i særdeleshed tilfældet hos mange af de sider der hævder at være til de ”rige”. Det er typisk her fupmagere vil forsøge at franarre rige mennesker penge, da der simpelthen er mere at komme efter. Det har vi forsøgt at komme til livs, ved at teste og gennemgå alle siderne selv. Derfor finder du kun troværdige datingsider her på vores oversigt.

Selvom vi aldrig 100% kan garantere at du ikke løber ind i det hos vores samarbejdspartnere, vil vi dog alligevel hævde at risikoen er mindre end hos mange andre steder. Både fordi vi har kompetente medarbejdere der screener hvert enkelt side, men også fordi vi som udgangspunkt altid kun går efter de sider der er velkendte, har gode anmeldelser, og nogle som vi selv har prøvet kræfter med på et eller andet tidspunkt. Derfor kan du i ro og mag begive dig ud i dating verdenen – uden at skulle være alt for nervøs for at blive taget ved næsen.

 

Fordelene ved Startdating.dk

Søg Rig og smuk? Hjælper det? på Start Dating. På Startdating.dk kan du sammenligne alle datingsider i Danmark. På Startdating.dk  kan du søge ved, at vælge forskellige kriterier, sammenligne alle datingsiderne og finde den der passer dig bedst. Du kan for eksempel vælge blandt højt uddannede, seniorer eller Kristne. På startdating.dk kan du sammenligne omkring 20 datingsider.

Du kan også læse om bruger reaktioner, bedømmelser og erfaringer fra Rig og smuk? Hjælper det?. På denne måde får du en rimelig ide om alle de datingsider startdating.dk tilbyder. For hver dating side har vi også fået en ekspert til at skrive en bedømmelse for hver af siderne samt give en overordnet karakter.

For mange mennesker der har erfaring med online dating, er det vigtigste for dem, at de ved der sidder en person i samme båd bag skærmen. Der er stadig for mange datingsider med falske profiler. Startdating.dk har lavet notifikationer om datingsider der indeholder mange falske profiler, og inkluderet dette i den overordnede bedømmelse af hver dating side.

Du vil finde alt om Rig og smuk? Hjælper det? på Startdating.dk. Start sammenligning og begynd at date!

 

Sammenligne alle netdatingsider nu