Speed dating

Sammenligne alle netdatingsider nu

 

Date uiteten

Har du travlt med at møde en kæreste, og tror du på kærlighed ved første blik, så er speed dating måske sagen for dig. Speed dating er et planlagt og hurtigt møde mellem en masse singler arrangeret af et kontaktbureau, og mødet finder typisk sted på en café eller andet.

Speed dating fandt første gang sted på Pete’s Café i Beverly Hills i Californien i 1998. Det blev hurtigt afsindigt populært og spredte sig til hele USA i årene efter.

 

Det første Speed dating-arrangement i Danmark fandt sted på Café Sommersko i København i 2003, hvor 18 piger og 20 fyre dukkede op for at møde hinanden på skift i kun tre minutter af gangen. Hver single skulle notere, hvem de syntes om, og efter 24 timer meddelte datingbureaet om attraktionen var gensidig.

I speed dating går man ud fra, at folk i løbet af et øjeblik kan vurdere, om de synes om en anden person eller ej. Derfor mener arrangørerne og deltagerne, at speed dating sparer en masse tid.

Opfattelsen støttes til dels af videnskaben. En undersøgelse af speed dating foretaget af universitet i Edingburg i Skotland viste, at 45% af kvinderne og 22% af mændene kun brugte 30 sekunder på at finde frem til, om de synes om modparten eller ej.

I øjeblikket arrangerer firmaet Runningdinner.dk faste speed dates over alt i Danmark. Den specielle og hurtige mødeform kan også opleves som indslag til fester – typisk arrangeret af de store datingportaler.

Du kan se en oversigt over samtlige datingsider i Danmark her.

ansigt

 

Fordelene ved Startdating.dk

Søg Speed dating på Start Dating. På Startdating.dk kan du sammenligne alle datingsider i Danmark. På Startdating.dk  kan du søge ved, at vælge forskellige kriterier, sammenligne alle datingsiderne og finde den der passer dig bedst. Du kan for eksempel vælge blandt højt uddannede, seniorer eller Kristne. På startdating.dk kan du sammenligne omkring 20 datingsider.

Du kan også læse om bruger reaktioner, bedømmelser og erfaringer fra Speed dating. På denne måde får du en rimelig ide om alle de datingsider startdating.dk tilbyder. For hver dating side har vi også fået en ekspert til at skrive en bedømmelse for hver af siderne samt give en overordnet karakter.

For mange mennesker der har erfaring med online dating, er det vigtigste for dem, at de ved der sidder en person i samme båd bag skærmen. Der er stadig for mange datingsider med falske profiler. Startdating.dk har lavet notifikationer om datingsider der indeholder mange falske profiler, og inkluderet dette i den overordnede bedømmelse af hver dating side.

Du vil finde alt om Speed dating på Startdating.dk. Start sammenligning og begynd at date!

 

Sammenligne alle netdatingsider nu